dissabte, 24 d’abril del 2010

167. Hui a València: Ja n'hi ha prou, som Països Catalans

Corrupció política galopant amb el propi president de la Generalitat implicat, destrucció del barri d'El Cabanyal de la ciutat de València, especulació, censura política pròpia de monarquies bananeres com el cas de l'exposició del MuVIM, clausura de repetidors de televisió, persecució cultural, incompliment flagant de la llei de normalització lingüística, ignorància d'una vintena de sentències reconeixent la unitat de la nostra llengua....

Amb el lema 'Ja n'hi ha prou', Acció Cultural del País Valencià ha convocat, la manifestació que commemora el 25 d'Abril de 1707. Té el suport, a més, d'una part significativa de la societat civil, aquella que no viu dels delmes que li regala el PP: Col·lectiu No a la Corrupció, Salvem el Cabanyal, Xúquer Viu, Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians, Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència, la Plataforma Cívica per la Transparència i la Pluralitat de Canal 9, CCOO , Intersindical Valenciana, UGT, Ca Revolta i la Societat Coral el Micalet.

Paral.lelament a la marxa hi haurà la que convoca l'Esquerra Independentista (Endavant, CAJEI, Maulets, SEPC, COS, Alerta Soldària) sota el lema "Som Països Catalans" que, ja ahir, va convocar un acte a la universitat de València. A més, la Coordinadorad'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista ha convocat una manifestació a Vila-real (Plana Baixa) i un dinar. També ACPV ha realitzat, els darrers dies actes fora de la capital com a Castelló, Dénia, Gandia, Sueca, Xàtiva, Simat de Valldigna, Llíria...

2 comentaris:

  1. De motius per a anar a aquesta manifestació n'hi ha molts! A veure si poden canalitzar aquest moviment políticament i foragiten aquesta gent del govern!

    ResponElimina
  2. Finalment 20.000 persones segons "El País" i les fotos ho demostren. La policia local, gran exemple d'objetivitat, els xifra en 2.300 i l'organització en 50.000.
    El problema és que no hi ha alternativa per foragitar aquesta gent i el PSOE a Velència està fins i tot perseguint la seva ala nacionalista.

    ResponElimina