diumenge, 25 d’abril del 2010

168. El Sant Andreu es proclama campió a Alacant

Quan encara manquen dues jornades per disputar la Unió Esportiva Sant Andreu s’ha proclamat campió del grup tercer de la Segona Divisió B. Aquest grup és el que aplega els equips dels Països Catalans. De fet l’equip quadribarrat va aconseguir el títol mercès a la victòria a Alacant per un 0-1. Fa només uns dies va golejar els veïns de la Gramanet 0-5.

L’equip Barcelona, presidit per Joan Gaspart, és immers en una operació de captació d’accionistes (el darrer en fer-ho el periodista Pere Escobar) per convertir-se en el segon equip de Barcelona. Seria una bona notícia car l’Espanyol ha optat per convertir-se en un equip “metropolità” de l’àrea Cornellà - El Prat i mesurar les seves campanyes només en regalar punts als equips de Madrid i obsessionar-se en fer-li la guitza al Barça.
El Sant Andreu va treure l’estanquera, que Franco havia obligat a posar, del seu escut fa només uns anys mercès a la proposta del president Gaspart ratificada pels associats. L’equip, entrenat pel basc Nacho González i amb jugadors excepcionals com Lanzarote, afronta ara una fase d’ascens apassionat per acompanyar el Girona i el Nàstic a Segona A.
Esperem que no passi com l’any 1992 quan un sospitós arbitratge a Lugo va evitar que l’equip andreuenc passegés la seva samarreta pels camps peninsulars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada