divendres, 3 de setembre del 2010

272. Primer video de Solidaritat i noves adhesions

Continuen les adhesions rebudes per Solidaritat Catalana per la Independència i de procedències ben diverses. A les ja citades cal afegir:
Part procedeixen d’ERC. Així els 4 regidors i l’executiva del partit a St Antoni de Vilamajor han anunciat que s’incorporen al projecte transversal. Abans ho havíen fet els de Callús, previ pas per Rcat. Allà es trobaran amb el secretari d’organització d’ERC a Tiana, C. Domènec o qui havia estat president del Maresme C. Varela. També són varis els antics consellers nacionals de les JERC que s’hi han incorporat com O. Ortega, J.Espelt o A. Figueres un dels fundadors d’Estudiants en Acció i claustral. A aquests cal afegir el que durant molt de temps fou president d’ERC a Sant Andreu del Palomar, F. X. Bastos, o la vicepresidenta d’ERC a L’Eixample S. Urpí.
També des de Reagrupament arriben adherits de pes com els antics coordinadors de Sants i Gràcia, la secretària de Sant Andreu del Palomar o Laia Cubells de la Junta Directiva de l’associació. Així mateix han fet el pas la majoria d’associats a l’Alt Urgell, Baix Camp, Berguedà, Barcelonès Nord, Baix Ebre i Montsià.
Entre els adherits procedents de la JNC i CDC, d’on s’hi ha integrat 3 consellers nacionals, destaca el que fou vicepresident de la JNC de Barcelona Esteve Canet i l’ex responsable d’activisme de l’executiva nacional. També s’hi ha incorporat el Partit Republicà Català tot i que els seus membres difícilment arriben al centenar.C. Bonaventura, ara a  la direcció de Reagrupament, no ho ha fet. En el mateix sentit hi ha Alternativa Verda, històrica organització ecologista, que s’ha incorporat amb els seus fundadors, S. Vilanova i J. Puig, al capdavant. Finalment s’hi ha incorporat una part del Centre Català de Negocis que ha presentat una candidatura de 5 dels seus associats a les primàries. A més hi ha adherits de diferent procedència com Ignasi Sivillà, del PSUC i d’ICV de Manresa per la que fou candidat a les locals o Jordi Arnal , històric militant de l’MDT, GDL i Catalunya Lliure essent el cap visible a Vilanova. Fins i tot hi ha algun ex-membre del PORE i diversos ex militants del Partit per la Independència.

El primer video de la formació independentista ja ha aparegut:

5 comentaris:

  1. Estan recollint a gent de procedència molt diversa. Caldrà veure si hi ha prou temps per a estructurar-ho i aconseguir una cohesió interna que els permeti anar endavant. Un punt a favor d'això últim ha estat la renúncia del Novoa a presentar-se a les primàries per Girona.

    ResponElimina
  2. Montilla ha fet un immens favor retardant les eleccions. Sobre l'estructuració, per molta democràcia interna, s'haurà de fer al voltant d'un lideratge que marqui certes pautes.

    ResponElimina
  3. Aquest Ignasi Villa de parleu a l'article em sona...
    Qui deu ser?
    Arg! si soc jo!
    No aneu tan ràpid escrivint, que el meu nom és Ignasi Sivillà.
    Potser és que aquest SI davant de Villa el trobàveu massa positiu!

    Ignasi Sivillà

    ResponElimina
  4. http://www.radiocatalunya.ca/noticia/demostracio-de-forca-de-lindependentisme-rupturista

    ResponElimina
  5. Ignasi: ja és corregit.
    Disculpes de la redacció.

    ResponElimina