dimecres, 22 de setembre del 2010

289. Un altre assassinat espanyolista impune

La fins ara insuportable permisivitat de la violència espanyolista és cada cop més visible. Per evitar-ho hi ha el mitjans de comunicació de masses sovint subvencionats per a reproduir i amplificar només les notícies que l’autonomisme vol. N’hi ha un fum d’exemples: els atemptats contra entitats valencianistes o d’esquerra al País Valencià, els atacs contra moviments independentistes al Principat (ja sigui ERC, Solidaritat o els casals independentistes),...tot s’hi val. Excepte a internet, i en petites dosis, aquestes notícies no existeixen. I paral•lelament no hi ha cap, persecució policial als terroristes espanyolistes. Fins que Solidaritat Catalana no s'ha decidit a fer-hi front i demanar condemnes a aquests actes, l'actitud més habitual era callar. I ara es trenca el silenci. Fins i tot algú ha ha editat un video on apunta qui alimenta aquest odi i s'ha decidit a reclamar-los que condemni la violència que atien. No ho fan, els hi val més la pena fer passar els botxins per víctimes.
Imaginem que 3 catalans maten a puntades de peu un espanyol al crit de “espanyol de merda”. Quina repercussió tindria?. Doncs això va passar el 16 de juny a Cornellà. La diferència és que foren 3 espanyolistes arran de la victòria de la seva selecció de futbol. Van matar a cops un equatorià al crit de “sudaca de merda” i "visca espanya" davant la seva filla de 8 anys. La policia autonòmica els va detenir i posar a disposició judicial. Gairebé cap mitjà va reproduir l’assassinat. La justícia espanyola es va limitar a posar en llibertat els 3 assassins. Recordem, en canvi, la persecució que van patir alguns catalans pel sol fet de cremar paper amb la fotografia del monarca. Cal acabar amb la seva impunitat i per fer-ho els hem de denunciar.

2 comentaris:

  1. Només cal veure quina mena de personatges controlen la majoria dels mitjans. Què faríem sense Internet?

    ResponElimina
  2. La veritat és que internet és, ara per ara, l'eina més potent al nostre abast. Possiblement sense internet l'independentisme seria molt més feble. Això no treu que l'ús que fan dels mitjans, els unionistes, sigui força repulsiu.

    ResponElimina