dijous, 30 de desembre del 2010

386. El tribunal suprem fa només un any va rebutjar que el pares escollissin la llengua de l'escola

Si repassem la hemeroteca trobarem una dada insòlita. El mateix tribunal suprem que ara ha decidit prohibir la immersió fa un any va recolzar-la. Llavors va sentenciar que els pares no tenien el dret de decidir la llengua en què educar els fills. Què aquesta era una decisió de les comunitats autònomes. L’argument era indiscutible: si cada pare opta per una llengua el sistema educatiu seria inviable.

La repugnant dependència del sistema judicial espanyol dels partits, PP i PSOE, es veu ara amb tota la seva crueltat. En menys d’un any els 2 partits, enrabiats per la resposta del 10J i els resultats electorals, han ordenat als seus ninots fer sentències en contra de la immersió. El mateix van fer amb els membres del constitucional, nomenats a dit per PP i PSOE. Aquella dotzena d’individus que van decidir que Catalunya no era nació i que els catalans érem “una especie del subgénero de la ciudadanía española”. I que van dir què el català no podia tenir cap preferència. PP i PSOE són els únics responsables; no ho són els tribunals titella nomenats per ells. Aquestes sentències són polítiques, no jurídiques.

2 comentaris:

  1. Els tribunals espanyol s'han quedat a l'etapa de la Sagrada Inquisición. En aquest cas, la seva Bíblia és la seva Constitució i els heretges els perillosos nacionalistes perifèrics.

    ResponElimina
  2. Cert, no hi va haver "transició" i el sistema és ple de talibans amb el seu Al-Corà hispà.

    ResponElimina