dilluns, 16 d’abril del 2012

543. Soldats turcs pengen fotos de guerrillers kurds morts

La burla sobre els cadàvers és, possiblement, una de les expressions més repulsives de l'ésser humà. La humiliació sobre presos iraqians per part de militars nord-americans va dur una gran polèmica. Si qui ho fa són militars turcs hi ha un estrany silenci. Recentment aquests han pengat a la xarxa social facebook imatges de guerrillers i guerrilleres kurds/es assassinats. Les imatges són d'una alta duresa i no són recomanables de veure per persones sensibles.
Només recordar que Turquia vol entrar a la Unió Europea. De totes i tots depèn que no ho faci.

3 comentaris:

  1. Turquia és poc probable que entri, ho era abans que era una "democràcia" tutelada per l'exèrcit que limitava molt l'activitat política però des que governa Erdogan crec que ho pa realment impossible.
    Totalment d'acord, se sol criticar quan soldats occidentals en aquestes guerres fan barbaritats com la de pixar-se damunt dels cadàvers o fer altres coses menyspreables però molta gent continua callant davant del que succeeix en molts d'aquests països àrabs.
    La primavera àrab no serà l'origen de noves democràcies sinó de la substitució de règims totalitaris militars per règims totalitaris teocràtics.

    ResponElimina
  2. D'acord en el teu comentari i també comparteixo la conclusió sob re la primavera àrab que ja vaig escriure el febrer a l'entrada 408 (Cal tant entusiasme amb les revoltes de Tunísia i Egipte?). Només un apunt. Turquia és islàmica però no és un estat àrab. De fet no hi ha àrabs.

    ResponElimina
  3. Catalans/Valencians/Illencs! us necessitem en aquest simulador Politico-Militar i Econòmic Gratuït!
    Ajuda a la nostra comunitat de Catalans a aconseguir la independència en aquest brillant simulador!
    Enllaç al joc:

    http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal

    ResponElimina