dijous, 7 de juny del 2012

553. 3r Torneig de futbol sala per la independència

Al districte de Sant Martí de Barcelona tractem de vincular lluita i festa. De manera que les activitats lúdiques enforteixim els lligams humans entre els i les independentistes del districte. Així hem fet amb els sopars amb en Jaume López , sobre Euskadi, la celebració de la victòria de Montjuic; diverses tertúlies amb independentistes de diferents organitzacions debatent entre ells/es o el segon torneig de futbol sala. Aquesta darrera activitat té un abast nacional on hi participen entitats com Ara o Mai, Catalunya Acció o l'incansable Jordi Riba. Aquesta és la presentació de l'activitat pel 30 de juny.
En un moment de davallada econòmica, política, social i cultural que ens ha portat a una crisi de valors i d’identitat, on conceptes com el respecte i la tolerància s’han desvirtuat, fins al punt de perdre la noció de qui som, els catalans ens veiem obligats a continuar i difondre la nostra lluita des de tots els camps possibles.
Som conscients que cap jornada esportiva no ens donarà la independència, però ens aproxima, ens encoratja i ens uneix. L’esport ens allibera de cos i de ment, i aquesta és, precisament, la condició que necessita Catalunya: éssers lliures que reclamen llibertat.
Així doncs, a tots i totes els que sentiu, viviu i formeu part d’aquesta lluita, des de dins o des de fora, esteu convidats a participar en aquest acte de caire festiu i esportiu que s’organitza amb la il·lusió i l’esperança que algun dia, la independència no sigui un reclam, sinó una realitat.
Informació de l'acte
Aquest any, a part de trofeu per l'equip guanyador, també hi ha diversos premis i regals pels equips que es classifiquin i detalls per tots els participants que farem públics el dia del torneig.
Malgrat ser un torneig de futbol sala, els que no volgueu/pogueu participar, també esteu convidats a venir, ja que tenim preparats diversos actes de caire cultural i comptem amb convidats com Núria Inglès, cantant i intèrpret; i La Coronela de Barcelona, que retran homenatge a la creu de Sant Jordi.

Més informació i inscripcions (fins el dia 17 de juny)
torneiglaindependencia@hotmail.com

Si no teniu equip us podeu afegir a equips incomplerts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada